(Not so) sexy

Killar och (kanske framför allt medelålders) män: detta inlägg är tillägnat er. Det är sommar och jag och mina medsystrar tvingas nu att ta del av era mer eller mindre nakna kroppar på stranden. Detta är långt ifrån alltid en njutning. Jag tror jag talar för oss alla när jag säger följande:





Såhär ska det se ut. Ni vill inte att vi tjejer lämnar nåt åt fantasin i våra badkläder. Vi vill att ni gör precis tvärtom.



Detta är också helt okej. En kortare variant av den förra.




Snälla. Hur kan det ens vara lagligt på andra än barn?



Nej.


Btw...

...om ni vill mig nånting är adressen för natten Hotel California i Panama. När vi öppnade dörren till hotellrummet och fick lätt andnöd av den inpyrda lukten av doftspray (á la ta-bort-bajslukten-på-toa-spray) hade jag lite svårt att erinra mig om exakt vad det var som gjorde att vi valde just detta hotell. Men efter att ha varit i rummet en stund har man nästan lyckats glömma lukten som nu endast gör sig påmind via sprängande huvudvärk. Jag menar, titta själva på de lockande bilderna från hotellets hemsida. Hur kan man annat än älska detta?!








Panikångesten är över - I'm back!

... i alla fall för liten update från andra sidan jorden.
Befinner mig just nu i Panama. Vi satte oss på en buss i Costa Rica och femton härliga timmar senare var vi framme. Var nära döden av hunger så vi (jag och min kille) gick till en restaurang i en finare galleria. Och hur kan man bättre inviga sitt besök i ett nytt land än genom att gå på toa?

...

Naturligtvis fanns det bara EN tjejtoa. Medan jag satt där hörde jag hur kön utanför blev allt längre.
När jag var klar spolade jag ... och ingenting hände! Tilläggas ska också att i dessa länder får man inte spola ner pappret, så jag kunde inte dölja vad jag hade gjort om man säger så...

Efter några misslyckade försök att spola, öppnade jag dörren, släckte lampan och mumlade att toan var trasig.
"Det gör inget", sa en man som jobbade där och gick in för att laga den. Jag hade ingen lust att se hur det hela slutade, så jag rusade ut till min kille.

- Vad röd du är, älskling.
- Tyst! Jag har bränt mig. Nu går vi.
- Vi har ju inte ens fått maten!

Två minuter senare

- Jag är klar! Nu går vi.
- Lugn! Jag är inte klar. Har du tänkt på vad alla tittar på oss och ler förresten? Verkar vara trevligt folk här.
- Det beror nog inte på det.
- Vad sa du?
- Inget. Nu går vi. Dricksa av helvete..
- Du vill ju aldrig dricksa?
- Gör det bara.

RSS 2.0