Utmanad

Har blivit utmanad av Sanna att svara på några frågor. Herregud, folk tror att man är GJORD av tid!


Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar mer än på första! Lycka till!

1. Vad heter du: Anja
2. Ett ord på fyra bokstäver: Axel
3. Flicknamn: Alva. Som hon i Tre Kronor som såg ut som en indian.

4. Pojknamn: Alexander
5. Yrke: Avloppsrenare
6. Färg: Analbrun
7. Klädesplagg: Aba. Ytterplagg av naturfärgad fårull eller kamelhår, eventuellt av svart silke; med eller utan ärmar är det ett vanligt plagg i den arabiska världen. Men det blir inget halal om ni trodde det!
8. Mat: Ansjovis
9. Sak i badrummet: Avlopp
10. Plats/stad: Amsterdam
11. En orsak att vara sen: Avloppsstopp
12. Något man skriker: Akta på er era feta arslen! (Citat: Pappa. Men han sa "flytta" och inte "akta" när jag tänker efter...)
13. Film: Armageddon
14. Något man dricker: Avloppsvatten
15. Band: Abba
16. Djur: Amöba
17. Gatunamn: Allévägen
18. Bil: Audi
19. Sång: Akta dig för Ruskprick (Är med i någon av Tjorven-filmerna. Den när Hasse och Tage är med)
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Alfapet


Man ska tydligen utmana folk också. Jag utmanar alla som har ett namn som börjar på X! Kom igen nu!


Thanks for the info...

Sitter på jobbet och har precis intervjuat en tant som var här och visade smycken.

Hon berättade att hon inte kan föda barn och passade också på att fälla kommentaren:

- Men grejerna fungerar fortfarande, det märkte jag förra veckan...



Tror jag hoppar att äta något mer idag.


Familjen Naturlig.


Kommentarer är överflödiga...


Victoria och Daniel förlovar sig!

Idag ska prinsessan Victora och Daniel avslöja sin förlovning. Men gick de inte lite väl fort fram....? Borde man inte vara tillsammans ett tag innan man rusar in i något så stort som förlovning?

....


Kan tänka mig att många gamla tanter fick hjärtinfarkter när de fick höra detta i morse. Kungafamiljen är ju nämligen det bästa gamla tanter vet. Näst efter biskvier.


Dagen till ära har jag gjort en present till det lyckliga paret. Vad det är kan ni se här.


The devil in disguise



Jag är sjukt jävla sugen på godis! Men här finns bara en massa nyttig crap. Jag skulle kunna offra ett ben för en chokladkaka. Inte mitt eget ben naturligtvis, men någon annans. Jag har humörsvängningar från helvetet. Ena stunden skrattar jag hysteriskt och i nästa sekund blir jag som tokig och skriker "VAR ÄR MIN PISTOL?!". Vad kan detta bero på nu då undrar ni? Jo det ska jag tala om för er.





Jag är med barn.





HAHAHA. Eeee nöööe! Vad tror ni egentligen? Det är bara helt vanlig jävla PMS!


Over and out.


Jag blottar mig.


Jaha det där med att bekänna saker som jag har gjort verkade ni gilla. Fick just en jävligt bra idé! Jag skriver tre saker som jag har gjort, men bara två av dem är sanna! Ni får alltså gissa vilket av det jag inte har gjort! Kul va? Bra då kör vi!


1. Jag har klätt ut mig till kille och gått på stan.

Jag och Ellen klädde ut oss till två fjortiskillar med mössor, luvtröjor, baggyjeans, fem nummer för stora gympaskor och fejkade mustascher och drog en runda på stan. Detta resulterade bland annat i att fjortistjejer putade extra mycket med brösten när de gick förbi, ett gäng killar kollade oroväckande snett på oss och en alkis hälsade "tjenare grabbar" varpå vi svarade "tjena" med jag-är-i-målbrottet-röster av högklass.


2. Jag har klätt ut mig till gammal tant och gått på stan

Jag och en Ellen klädde ut oss till gamla tanter med lockiga peruker, stora glasögon och tantiga klänningar. Sedan "lånade" vi varsin rullator utanför ett ålderdomshem, gick upp på stan (en tiominuterssträcka som tog en timme eftersom vi var tvungna att gå i realistisk takt). Vi gick sedan omkring på stan och gjorde allt för att vara i vägen för folk och gnällde på allt och alla som kom nära. Dagen avslutades med att vi satte oss på våra rullatorer och åkte nedför den sluttande gatan mellan Stortorget och Järntorget i Örebro.


3. Jag har haft en nära-döden-upplevelse.

Jag och min syster är ute och kör bil och ska köra över en tågräls. På andra sidan rälsen är det drygt två meter fram till ett rödljus. Precis när jag kör upp på rälsen hörs det inte så trevliga varningsljudet av att bommarna ska gå ned. Framför mig står två bilar som har fått rött ljus så att jag inte kan komma fram. Jag ser tåget komma och skriker i panik. Som tur är verkar personen i bilen framför höra det (alternativt är en smula mer uppmärksam än vad jag var) och kör undan så att vi kan komma fram och därmed räddas från en säker död.


Sådär! Knock yourself out.


Snart är jag otrogen.



Ja hej, det är jag igen.


Jag sitter här och knåpar ihop CV och ansökningar till sommarjobb. Ja, för jag tänkte inte direkt göra om förra årets misstag och ruttna på Pressbyrån hela sommaren. Nej nej, jag har mycket större planer! Ojojoj! Seven eleven, säger jag bara. Det är grejer det.


Fan vad dåliga många av er är på att kommentera förresten. Jag gör snart slut med er om det fortsätter såhär! Eller så kommer jag  att vara otrogen och starta upp en annan blogg. I smyg.


Vad vill ni mig?

Jeezes! Bara för att jag råkade skriva den där rubriken om Persbrandt igår så blev folk som galna! Besöksantalet på bloggen tredubblades, telefonen gick varm... och nu detta:



Okej okej, jag vet vad ni tänker. "Den där bilden har hon gjort själv". Men det är faktiskt inte sant!

Min syster gjorde den.

Jag har kysst Mikael Persbrandt.


Tre sanningar ni kanske inte visste om mig:

1. Jag har stannat ett pendeltåg för att jag var kissnödig. Jag sitter på pendeltåget till Gotland och är sprängande kissnödig,. Det är en kvart kvar tills vi är framme och det finns ingen toalett på pendeln. Jag sliter tag i konduktören och väser hotfullt att om inte jag får kissa nu kommer jag att kissa ner sätet. Han rusar upprört iväg och kommer tillbaka efter några sekunder:

- Egentligen stannar vi bara 20 sekunder vid varje station, men jag har pratat med föraren och han stannar två minuter vid nästa station för din skull så då rusar du ut och kissar!

Sagt och gjort. Det ska också sägas att det inte fanns en buske att gömma sig bakom så långt ögat kunde nå. Bilden ovan visar ungefär hur samtliga personer på pendeln reagerade på min lilla uppvisning.

2. Jag körde en stadsbuss när jag var 14 år.
Jag kliver på en buss som är tom och komikern till busschaufför skämtar om att jag får välja vilken plats jag vill, förutom hans knä.

- Ja men då vill jag köra bussen, svarar jag.

Busschauffören hoppar glatt undan från sin plats. Jag sätter mig ner och han instruerar hur jag ska göra för att starta bussen. Vad han kanske inte räknat med är att jag faktiskt startar bussen och ställer mig på gasen så att bussen rivstartar.

- STOOOOOPP!, vrålar chauffören.


3. Jag blev utslängd från vilan på dagis.
Jag ansåg att hela grejen med att vila var överskattat och gjorde därför roligare saker än att just vila. Till slut blev jag utsläpad från rummet. En bedrift att sätta på CV:t. Jag vet.


Ridå.




Rubriken har inget med inlägget att göra. Inte är det sant heller.


Action på jobbet


Sätter mig i min stol på jobbet och lutar mig som vanligt mot ena armstödet. Då ramlar det av! Jag har en nära-döden-upplevelse när jag nästan ramlar av stolen. Snabbt får jag ett mail av Josefina som sitter en bit bort:

Josefina: River du stället???? Hahaha

Jag: Armstöd på stolen är överskattat.

Josefina: Haha been there, done that..och är nu ett armstöd fattigare. Lek inte med mig säger jag bara!! Haha

Jag: Säger detsamma. *Bryter loss det andra armstödet också*

Josefina: Vad sa du? Hörde inte riktigt...ljudet från när jag kastade ut stolen genom fönstret överröstade allt annat ljud..

Jag: *Sätter eld på stolen. Och datorn*


"...och om ni håller för näsan känner ni inte lukten av sopor..."

Är det ingen som vill komma och hälsa på mig och Fanny här i Stockholm snart?

Får jag lov att erbjuda: Ett stycke kollektiv med delad dusch och en toalett med blekrosa toalettsits. Det känns mycket bättre om man föreställer sig att badrummet är i svart kakel. Det var i alla fall vad kärringen som äger stället sa att vi skulle göra. För så kommer det att se ut när hon har renoverat. Om ett år.


Någon som vill komma hit?

Någon? *vinkar*

Nähe.


Här finns också ett skrivbord med en yta i skinn, som tanten markerade att vi under inga omständigheter får ställa blöta föremål på. "För då blir det fläckar som aldrig går bort".

Vad tråkigt då att jag nyss råkade lägga min blöta handduk rakt över skrivbordet...


Grattis farfar Mattias


Pratade med min vän Mattias på msn förut. Killen som föddes med åldersnoja.


Matte: Imorgon kommer vårat favoritord att användas flitigt!

Jag: Döden?

Matte: Japp. Imorgon rullar dödens ålder in!


Grattis Mattias 26 år idag!


Några grejer som är yngre än Matte:

Tetris

Internet

DVD


Dagens kändisspotting!


Nu gick Reuben Sallmander förbi mitt fönster. Bara sådär.


Det var bara det.


Jag flyttar. Igen.

Ikväll flyttar jag och Fanny till ett nytt place på söder. Anledningen är att alla galna bloggfans som förföljer mig och skriker mitt namn på stan nu har hittat vår lägenhet och börjat stalka mig där också. Med lite snabb huvudräkning kom jag fram till att det är mitt sjunde hem på fem år. I den nya lägenheten bor redan fyra andra personer som jag inte har träffat än. Tanken på kollektiv får mig att må illa. Andras hårbollar i duschen och lukten av allas mat som blandas i kylskåpet. Men man får helt enkelt försöka se det positiva med det hela: det är ju fyra blivande vänner på Facebook.


Jag gör en Eva Nazemson


 

Ja hej.


Här sitter jag med århundradets baksmälla. Slösurfar lite och söker på random ord som "panda" och "snor" och hittar då den här gulliga videon på YouTube.


Ni kan ju titta på den så gör jag en Eva Nazemson så länge.


RSS 2.0