STOPPA PRESSARNA!

Drar hem till Örebro över helgen. Brukar spendera frukostarna där med att läsa lokaltidningen som pappa envisas med att prenumerera på. Nerikes Allhanda. En tidning fylld med spännande nyheter. Här har vi två exempel från sist jag var hemma:

 

Blir verkliga av virkning.
En kvinna i Kumla har nyligen öppnat en liten butik där hon gör små virkade gubbar av seriefigurer...

 

En julbelysning mot en grillad korv.
På Stortorget i Örebro kunde man under ett par dagar lämna in trasiga elektroniska apparater och fick som tack en varmkorv...


Nu är den stora frågan: hur ska Nerikes Allehanda lyckas toppa dessa nyheter i helgen?!

Stay tuned.


Värre än att föda barn!***

Jag har så ont i en tå att jag funderar på om den verkligen är en nödvändig kroppsdel att ha kvar? För att ta reda på vad det är för fel googlade jag mina symptom. Ett hett tips är att googla på bilder för då kan man jämföra och se om man har något liknande som de på bilderna och köra uteslutningsmetoden. Om jag till exempel skriver ”sjukt jävla ont i tån” så kommer den här bilden upp:


Och då kan jag konstatera att så där ser jag ju inte ut och därför behöver jag i alla fall inte oroa mig för att det är ägghuvud jag har drabbats av. Skönt. Men svaret var fan inte mycket bättre. Jag har för i helvete nageltrång! Det gör ont så IN i helvete! Det stod att för att undvika nageltrång ska man klippa sina naglar rakt och inte klippa ned kanterna. Jo tack för det tipset, men det är lite sent påtänkt skulle jag vilja säga…


***Jag överdrev eventuellt en smula. Men antagligen inte.


Jag hatar...

...att slicka på papper! Nu menar jag inte att jag då och då brukar ta ett random A4-papper och slicka på; jag tänker på de tillfällen då jag tvingas slicka på frimärken eller kuvert! Idag var en sådan dag. Jag tvingades slicka igen fyrtio kuvert! Halvvägs kom jag på den smarta idén att blöta en disktrasa och dra på klisterremsan för att blöta den. Vad tror ni hände? Jo då ville det förbannade klistret inte fastna och jag blev tvungen att slicka på det förbannade kuvertet ändå.

Det finns bara en sak som är värre än att slicka på papper: att slicka på papper som man har dragit med en disktrasa på…

32-penguin-falls-over.gif image by Beloved_Darkness


You sexy thing...



Den här mannen har nyligen gripits för att ha hållit 30 fruar och 89 barn som sexslavar i ett lägenheteskomplex i Tel Aviv. Mannen har även skrivit en ”lagbok” som fruarna måste lyda. Där står bland annat att han bestämmer vilken kvinna som ska komma till honom, och vilken som inte ska göra det, allt enligt hans behov. Man får fråga om man får vara med, men man måste acceptera svaret utan att klaga, tjata eller göra miner. Om man inte lyder detta blir det böter på 574 kronor.

Om någon, mot förmodan, har svårt att förstå om det det var hans uppenbara charm eller kvinnosyn som fruarna föll för så kan man ju bara titta på honom: Vilken PUDDING!!

RRRRRRRRRRRR!


Döden på en pinne

Bostadssökandet fortsätter… Var precis och tittade på ett möblerat rum. När tanten som hyrde ut rummet öppnade dörren dök hennes feta katter fram och lukten av kattpiss slog mig i ansiktet. Rummet var spartanskt möblerat med en 90-säng och ett dubbelt så stort skrivbord. På skrivbordet stod en kastrull, en tallrik, ett glas samt en kokplatta. Där skulle jag tydligen både laga och äta maten, för hon ville inte ha nåt spring i köket. Diska skulle jag göra i handfatet på den egna toaletten. Ingen egen dusch så om jag inte ville bada i handfatet var jag tvungen att duscha i hennes badrum där kattsanden från kattlådan låg som en matta över golvet...

Jag tog det utan att blinka.


Live från jobbet

Jaha, här sitter jag och bloggar på arbetstid. När som helst kan chefen komma in och då är jag KÖRD! I alla fall om jag inte hinner klicka upp Excel-filen som gör att jag ser extremt upptagen ut.

Snacka om living on the edge!


Hemskt


Fy vad hemskt! Jag tycker verkligen synd om tjejen. Jag menar, det kan ju inte vara kul att vara "Kräk-Eva" med hela svenska folket...

JAG LEVER!!!

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt, men jag lever i allra högsta grad. Så lätt blir ni fan inte av med mig!
Flyttar till Stockholm om en timme. Har inte fixat boende än, så det här blir intressant. Varför ska det vara så JÄVLA dyrt att bo i Stockholm? Kolla här till exempel:

FEMTUSEN?! För ett rum?! Tacka fan för att ALLT ingår, för med den hyran kommer jag inte ha råd med varken mat, kläder eller tandkräm. Ja, jag räknar kallt med att detta är inkluderat i "allt".


RSS 2.0