Sorry guys...

Det blir inga inlägg på ett tag nu. Till skillnad mot den senaste tiden då jag har sprutat ut inlägg som om det inte fanns någon morgondag, menar jag...

I'LL BE BACK!

Mohaha


 




Nu räcker det!

Jag är inne på en läkares hemsida och ser att man kan kontakta mottagningen via mailformulär. Undrar hur många gånger de blev kontaktade av varelser som inte är människor innan någon slog näven i bordet, skrek att "Nu räcker det!" och argt la till den sista kontrollfrågan...



När ångesten för beach 2010 sätter in...

Karolinska Universitetssjukhuset

personalgym

Är det fest så är det...

Följande historia var jag inte på plats för att bevittna, men har fått det beskrivet. Efter att ha skrattat till tårarna rann tyckte jag att det inte är mer än rätt att ni också får höra om det.

Mina två kära vapendragare, Ulla och Eivor, hade för några månader sedan en liten...efterfest. Tre killar befann sig i lägenheten. Ulla, Eivor och en av killarna satt i soffan i vardagsrummet och pratade. Vad som hände sedan är något oklart, men de två andra killarna gick i alla fall in i sovrummet och stängde dörren.
Efter en liten stund hörs en ljudlig duns från sovrummet. Ulla blir lite nervös. Vem kan klandra henne när två helt okända män har stängt in sig i hennes sovrum? Hon går dit och öppnar dörren.

Föreställ er nu följande:

I rummet finns två sängar som står separat. I den ena sängen ligger den ena killen. Naken. Bredvid honom befinner sig den andre killen. Han är också naken. Och han sitter i position för att göra...

...en kullerbytta!

Det Ulla får se är alltså en naken man som ligger ner och en annan naken man som just slår en kullerbytta - med rumpan åt hennes håll. Väldigt sexigt om inte annat.

När jag hört denna historia kunde jag inte hålla mig från att skriva en kommentar på Ullas Facebook. Strax därefter kommer killen som gjorde kyllerbyttan med en mycket viktig korrektion...


Vad gör tjejer egentligen på toan?

När tjejer festar går de alltid två eller flera tillsammans in på toan. Wazup with that?

Ja okej det gäller även mig, men oftast är det ofrivilligt. Jag är på väg in på någon, oftast väldigt liten, krogtoalett och plötsligt tränger ett gäng av tjejkompisar in bakom mig.

Vad händer egentligen sedan brukar killar undra... Min syrra och hennes kompis avslöjar det här:


Sms till pappa 23.39 i natt:

Det här kommer kanske lite plötsligt, men... Chansen är stor att du är morfar när du läser detta. Jag har nämligen så sjukt ont i magen att jag förmodligen kommer att skita ut en unge vilken sekund som helst.

Status idag: Tro det eller ej, men ingen unge kom. Trots att jag faktiskt hade så ont att det vid ett tillfälle svartnade för ögonen. Men tur det. Hade ju om inte annat varit lite svårt att förklara bebisen för min kille som befunnit sig på andra sidan jorden senaste månaderna...




Liar liar

Förlåt mig, jag är en usel bloggare. Jag funderade en stund på vad jag skulle dra till med som ursäkt, men kom inte på något bra. Annars har jag märkt att jag är väldigt bra på att dra vita lögner för att slippa ta ansvar för mina misstag. Som den gången jag skulle handla pastasallad till mig och min kille. Jag vet mycket väl att han inte gillar tomater, men däremot gillar han soltorkade tomater.

- Gurka och tomat?, frågade tanten som gjorde i ordning salladerna.
- Japp, svarade jag. Och precis när tanten lagt det i båda skålarna insåg jag mitt misstag.
- Nej förresten! Bara i den ena! Min kille är allergisk mot tomat.

Va?

- Oj då, då är det bäst att jag slänger det här och börjar om, sa tanten.
- Nej nej nej, alltså du kan bara plocka bort tomaterna, sa jag.
- Nej, jag tar inga risker, sa tanten och slängde det som var i skålen. Helt i onödan.

Därefter fick jag välja fem olika komponenter till salladen.
- Kyckling, paprika, rödlök, fetaost…och soltorkade tomater.
- Var han inte allergisk mot tomater?, frågade tanten misstänksamt.
- Eh, just ja… Jo, men inte jätteallergisk. Det är bara mot vanliga tomater, inte soltorkade, svamlade jag.
- Jaha, sa tanten. Jo men det kan nog stämma, jag har hört om andra som också haft så.

Jaha. Det var alltså inte bara jag som varit där inne och ljugit tidigare.

Men å andra sidan, vad spelar det för roll? Hade hon vägrat mig de soltorkade tomaterna annars? Bitch.


Godmorgon

Nån som fick ligga i helgen?





Smaklöst? Förlåt, vi tar och lyssnar på en låt istället:



Får man inte skämta om sånt här? Nähe, jag måste ha missuppfattat det hela då för senast jag kollade straffsatserna för killar som våldtar tjejer så fick jag precis för mig att det hela var ett stort jävla skämt.


Varning för bajshumor

 

På mitt jobb har folk inga hämningar. På toaletten ligger det tidningar. Plural. Så att man kan sitta där och gotta sig länge. Häromdagen hittade chefen en gaffel på toan.

Jag: Vem fan tar med sig en gaffel in där?
Chefen: Nån som är RIKTIGT hård i magen! … Nej UUUUUUSCH!

 

 

Sugen på korv nån?


Jag flyttar skåpet

Jag är 25 år och har fast jobb.  På en reklambyrå. Förutom det fantastiska i det så känner jag mig fortfarande ibland som att jag är 15 år, men leker att jag är vuxen. Det gäller dock att aldrig visa att man är osäker.

Ur senaste skype-chatten med min chef (ja, på det här stället kommunicerar vi ofta så):

[15:15:14] Anja:  Jag mailar journalisten info nu... En liten detalj bara, det står ju att jag är produktionsledare när jag mailar. Ska jag ändra till PR manager när det gäller detta?

[15:16:27] Anja: Skit samma, tog eget beslut

[15:16:58] R: yes, pr konsult

[15:17:07] Anja: Jag skrev vd

[15:17:13] R: äh

[15:17:13] R: lägg

[15:17:15] R: av

[15:17:18] R: din skurk




Och där ska skåpet stå.


...eller så kan du skriv

Senaste svaret på min Blocket-annons:



Jag skulle kunna skriva en hel bok om alla märkliga svar man får när man lägger ut en annons med bild på Blocket.

RSS 2.0