Godmorgon!

Nu blir det frukost á la Anna Skipper - en proteindrink med advokado, banan, spenat, alger, tång, havsvatten och brun sand. Det är klart man går ner i vikt på den dieten. Om jag av misstag råkar svälja skiten kommer ju magen att vända sig. Nej, tacka vet jag nyttig havregrynsgröt. Dränkt i hallonsylt förstås.


The scary girlfriend

Befinner mig hos min pojkvän. Vi skulle ha myskväll. Han somnade klockan sju och har sovit sedan dess, Nu är klockan kvart i tio och jag tyckte att det var dags att väcka honom. Satte mig med ansiktet tio cm från hans och sa "Sööötnooos", varpå han spärrade upp ögonen, såg livrädd ut och flög upp. Av hans reaktion att döma antar jag att jag ser ut ungefär såhär:




- Jag kanske ser lite otäck ut, men det är bara jag. Din flickvän.

Förvirrat lade han sig ned igen. Och somnade om.

Jag antar att myskvällen är inställd?


Vitast i kvarteret i år igen...



Jag har precis solat tjugo minuter. Det är ungefär vad jag klarar av.

Jag ska ta ett exempel som jag minns från när jag bodde i Örebro för ungefär två år sedan.

Ungefär såhär var det:


13.01: Jag lägger mig tillrätta på en handduk på gräsmattan utanför lägenheten.

13.02: Pressar som fan.

13.03: Börjar bli rastlös och sätter igång mp3n.

13.06: Tittar på mobilen. Nähe, det hade visst inte ringt någon.

13.07: En gammal tant kommer fram och börjar prata fast hon ser (?) att jag lyssnar på musik och inte vill prata.

13.20: Tanten går.

13.21: Uttråkningen tilltar. Läser en tidning för att få tiden att gå.

13.22: Börjar svettas ymnigt utmed ryggraden.

13.23: Får kramp i armarna av att hålla upp tidningen.

13.24: Ser en tant med rullator närma sig med ryckiga steg.

13.24: Samlar ihop mina saker och flyr in.

13.25: Slut på solning.


Ja där hör ni, jag är sämst på att sola.


Får det lov att vara en korvboll?

Hello fans.


Jag har varit i Stockholm över dagen och inför bussresan tillbaka tänkte jag att jag skulle ladda upp med något riktigt gott att äta på. Gick in på den svindyra butiken i Tunnelbanan och stod länge med den här Kalasbrickan med korvbollar i handen.
.


Sedan kom jag på att jag inte tycker om korv. Men vilket kalas det hade varit annars! Korvbollar. Smaka på ordet! Korvbollar! Tillslut valde jag ett äpple. Sju kronor kostade det. Skalet var hårt och inuti var det både mjöligt och brunt. Snacka om att göra rätt val i livet.


Bakom lås och bom 1,5 timme

Klockan ett i natt ringde min mobil. Min pojkvän hade somnat och jag gick därför in på toaletten för att prata. Min toalettdörr vill inte alltid stänga sig ordentligt och för att få den helt stängd använde jag det pyttelilla och urgamla lås som finns och inte haspen som man ska låsa med. Det är bara det att när jag ska gå ut igen får jag inte upp låset för det har fastnat. Efter några misslyckade försök att få upp låset med de verktyg jag har på toan (mascara, hårborste och vattenskrapa) försöker jag påkalla min killes uppmärksamhet, vilket tillslut leder till att jag skriker och bankar på dörren innan jag lyckas väcka honom (här snackar vi killen som hamnar i koma när han sover).

En timme följer av desperata vrål från oss båda, samtal till allt från jourhavande låssmed (som inte svarade) till 112. Utan resultat. Låset går inte att öppna från andra sidan dörren och situationen känns alltmer hopplös.. Två av mina grannar kommer in och jag hör förslag om att sparka in dörren eller bryta upp den med kofot. Luften börjar ta slut på den yttepyttelilla toaletten, men jag oroar mig mer för kostnaderna för en ny dörr. Tillslut lossar vi på handtaget varpå jag tar min del och slår av det lilla låset. Sedan öppnas plötsligt dörren och krisen är äntligen över efter sammanlagt 1,5 timme.


Note to self: Ladda upp med proviant och verktyg på toan för framtida liknande äventyr.


It's a miracle!

Jag var på arbetsintervju tidigare idag och de frågade mig bland annat om vilka språk jag kan. Jag kom att tänka på när jag var omkring sex år gammal och vi var med familjen på semester i Danmark. En kväll var jag ute och lekte när en tjej i samma ålder fram och började prata. Först förstod jag inte alls vad hon sa för hon pratade ett annat språk - norska. Men efter en stund, som genom ett mirakel förstod jag vad hon sa. Jag lekte med henne hela kvällen och sa sedan stolt till min mamma:

- Mamma! Jag kan norska!


Idag kan jag förstå om mamma egentligen inte blev speciellt imponerad, men för mig var detta då ungefär lika stort som om jag idag helt plötsligt skulle förstå arabiska. När jag var sex år förstod jag inte att norska inte skiljer sig så mycket från svenska.


I övrigt var jag en mycket smart unge, ja.
.


Ett kvalificerat dagens i-landsproblem.

Här sitter jag och ska kommentera en väns blogg när den här rutan dyker upp:

..

Vad i helvete?! Inte nog med att jag ska behöva göra en massa extraarbete för att skicka iväg en ynka liten kommentar - det är ju dessutom helt jävla omöjligt att tyda alla ord som ska fyllas i! Äh, sån skit har jag verkligen inte tid med.


Nu ska jag kolla min Facebook.


Living the dream


Fyll-Arne och Tjock-Steffe

Jag funderar mycket på min framtid just nu. Tänk om jag inte får det jobb jag vill ha när jag har pluggat klart? Tänk om jag blir ensamstående trebarnsmamma innan jag fyller trettio och tvingas flytta till en trång tvåa i Kramfors. Jag kommer att bli bundis med Fylle-Arne och Tjock-Steffe som hänger i parken med varsin systemetkasse. Jag tvingas leva på socialbidrag och får aldrig mer se något av världen.


Nej, jag har inga fördomar.


...och så lite Salmonella på det, tack.

Nu blir det lunch. Kyckling med glasbitar. Mums.

Gick ni på den lätta?

toothless.jpg toothless smile image by airniscold



April april...


HA HA HA! Trodde ni verkligen att en vilt främmande man skulle kunna tvångspussa mig på munnen och sedan inte få ett avtryck av mina klackar i skrevet? Don't think so. Tänkte att vi ska ha en omröstning här. Mitt aprilskämt vs min pojkväns "Jag vann tusen kronor på Triss". Haha! Det är tur att jag tycker så mycket om honom...


Roligaste skämtet igår måste ändå vara det här.


Oh happy daaaaay

Imorse tappade jag balansen när t-banetåget stannade och landade i knät på en gubbe. Då gav han mig en puss på munnen. Hans mustasch var missfärgad och blöt.

Ursäkta mig, nu ska jag skrubba munnen med klorin.


RSS 2.0